High School Fully Online Schedule (SAMPLE)

Day	Time	Learning Activity	Mode of Instruction
"A" Days	8:30 - 10:15 (105 minutes)	Learning Block 1	Synchronous and Asynchronous
Learning Blocks 1, 3 5	10:25 - 12:10 (105 minutes)	Learning Block 3	Synchronous and Asynchronous
	12:10 - 12:40 (30 minutes)	Lunch	Asynchronous
Learning Block 7 (optional)	12:45 - 1:25 (40 minutes)	Advisory	Synchronous and Asynchronous
	1:35 - 3:20 (105 minutes)	Learning Block 5	Synchronous and Asynchronous
	3:30 - 4:35 (65 minutes)	Learning Block 7 (optional)	Synchronous and Asynchronous
"B" Days	8:30 - 10:15 (105 minutes)	Learning Block 2	Synchronous and Asynchronous
Learning Blocks 2, 4, 6	10:25 - 12:10 (105 minutes)	Learning Block 4	Synchronous and Asynchronous
	12:10 - 12:40 (30 minutes)	Lunch	Asynchronous
Learning Block 7 (optional)	12:45 - 1:25 (40 minutes)	Advisory	Synchronous and Asynchronous
	1:35 - 3:20 (105 minutes)	Learning Block 6	Synchronous and Asynchronous
	3:30 - 4:35 (65 minutes)	Learning Block 7 (optional)	Synchronous and Asynchronous
Wednesdays	8:30 - 9:20 (50 minutes)	Learning Block 1	SAMPLE schedule for time management of asynchronous learning.
	9:25 - 10:15 (50 minutes)	Learning Block 2	
	10:20 - 11:10 (50 minutes)	Learning Block 3	
	11:15 - 12:05 (50 minutes)	Learning Block 4	
	12:05 - 12:35 (30 minutes)	Lunch	Asynchronous
	12:35 - 1:25 (50 minutes)	Learning Block 5	SAMPLE schedule for time management of asynchronous learning.
	1:30 - 2:20 (50 minutes)	Learning Block 6	